Kultura i slobodno vrijeme

Izrada umjetničkog djela na temu održivog razvoja i migracije
Izrada umjetničkog djela na temu održivog razvoja i migracije

Svi mladi, neafirmirani umjetnici pozvani su izraditi umjetničko djelo na temu održivog razvoja i migracija. Natječaj pod nazivom Create the Change, otvorila je Udruga za rad s mladima Breza. Udruga Breza jedna je od 15 partnerskih organizacija na europskom projektu Start the Change, koji se bavi temama održivog razvoja i migracije, promovirajući ciljeve održivog razvoja Ujedinjenih Naroda (Agenda 2030). Start the Change pokušava osvijestiti probleme održivog razvoja kroz razne medije poput edukacija, priča, filmova, volonterskih akcija.  Ovom prilikom radi se o natječaju za najbolje umjetničko djelo iz područja likovne i primijenjene umjetnosti na temu održivog razvoja i migracije. 

Najbolji likovni rad bit će nagrađen nagradom od 5000kn. Također,  10 najboljih  bit će pozvani izložiti svoja djela na izložbi povodom Svjetskog dana izbjeglica u Osijeku. 

Prijave se dostavljaju mailom – starthechangecroatia@gmail.com, a trebaju sadržavati: životopis, fotografiju/video/nacrt rada, kratki koncept rada, kao i tehnički opis te kontakt podatke autora.  Radovi se mogu poslati  do 31. svibnja 2019. Sve detalje možete pronaći na poveznici

 

Moglo bi vas zanimati...